Волейболистите на Дунав (Русе) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при

...
Волейболистите на Дунав (Русе) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при
Коментари Харесай

Красимир Миронов: Купата на България е една от нашите цели

Волейболистите на Дунав (Русе) се класираха на полуфинали на турнира за Купата на България при мъжете в шампионата на Висшата лига, откакто се постановиха над Виктория Волей с 3:1 гейма в среща от четвъртфиналната фаза, изигран в крайдунавския град.

В борбата за финала русенци ще срещнат Звездец (Горна Малина), който в профил Ботев (Луковит) с 3:2 гейма.

Ето какво сподели пред BGvolleyball.com преди двубоя старши треньорът на Дунав Красимир Миронов:

" Влязохме неконцентрирани в мача, подценихме тима на Виктория Волей - резултатът в първите два гейма го сподели, разделихме си по един гейм с две точки разлика. В третия и четвъртия гейм заиграхме както би трябвало и ги спечелихме по безапелационен метод. "

" Като резултати се представихме добре, само че откъм игра не можем да държим непрекъснато равнище, имаме положителни моменти в мачовете, има и спадове. Иска ми се тези спадове да ги няма, да поддържаме устойчиво равнище - при нас е обикновено, тъй като имаме доста млади състезатели. Само трима-четирима са малко по-опитни от другите, които са юноши. Имахме проблеми и с разпределителския пост, наложи се да преквалифицирам играч, който не е характерен разпределител. Искам да му благодаря, че изигра първите пет мача ", добави експертът.

" Очаквам сложен мач против Звездец - неслучайно в предходния кръг в профил Ботев (Луковит), лидер в Западната група. Надявам се да покажем една добра игра и да се поздравим с победа, надлежно, да се класираме на край другата седмица в Пазарджик. Всички тимове на полуфиналите имаме равни шансове за трофея. Който покаже по-добра игра, той ще победи. Имаме всички шансове да се борим за Купата, това е една от нашите цели ", добави Миронов.

" Йоан Кайряков е от 10 дни с нас, имам положителни усещания от него. Неслучайно го взехме на позицията, която ни липсваше. Надявам се да се сработи, колкото може, по-бързо с нападателите в тима, с цел да създадем синхрон. Надявам се да ни помогне, да вдигнем още малко равнището на играта в тима ", приключи треньорът.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР